Zakelijk
Privé
EURexcl. BTW
Allescaret down icon
cart icon
Winkelwagen
Allescaret down icon

KWALITEIT EN HET MILIEU

Verantwoordelijke omgang met hulpbronnen

De Distrelec Groep houdt zich consequent aan de wettelijke en normatieve richtlijnen. We zien onszelf ook als pionier en brengen de nieuwste kennis direct in de praktijk: De inhoud van veel wetten en regelgeving hebben we vaak al ruim van tevoren in onze bedrijfsprocedures geïntegreerd. We zijn ons ervan bewust dat onze habitat duurzaam moet worden beschermd en doen mee met tal van milieuprojecten die deze filosofie naleven.

HET MILIEU BESCHERMEN – TERWIJL WE ONZE KLANTEN VAN DIENST ZIJN

Tal van maatregelen voor milieubeheer die door de Distrelec Groep zijn ontwikkeld, maken de processen van de dagelijkse bedrijfsvoering van onze klanten veel eenvoudiger: We zorgen ervoor dat substanties die mogelijk schadelijk zijn voor het milieu of de gezondheid niet in goederen en verpakkingen worden gebruikt, of dat ze onder de wettelijke maximumlimiet blijven. We voldoen aan de voorschriften voor verpakkingen en retouren, en nog veel meer. Voor u als klant betekent dat, dat u geen tijdrovende en kostenintensieve goedkeuringsprocedures hoeft uit te voeren.

ACTUELE INFORMATIE OVER HET ONDERWERP MILIEUBEHEER IS ALTIJD BESCHIKBAAR

Mocht u vragen hebben over gebruikte substanties, voor conservering, tijdens de verzending of de productie van de apparatuur zelf, hebben wij u verschillende mogelijkheden beschikbaar gesteld: De online catalogus bevat kleurgecodeerde symbolen die het gebruik (of niet-gebruik) van schadelijke substanties aangeven. Het online informatiecentrum biedt actuele informatie die op elk gewenst moment eenvoudig kan worden gedownload. Onze medewerkers voorzien u graag ter plaatse en telefonisch van informatie. Journalisten kunnen voor informatie ook contact opnemen met ons persbureau.

ISO 9001:2015 GEWOON EEN BETERE KWALITEIT

Met een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 9001:2015 stellen we onze klanten en partners in staat om onze diensten transparant en objectief te evalueren.

Certificaat om te downloaden (DE, CH, AU, IT, NL)

Certificaat om te downloaden (SE, DK, EE, NO, FI, LV, PO, LT)

ISO 14001:2015 ENVIRONMENTAL MANAGEMENT SYSTEM

Certificaat om te downloaden (SE, DK, PO, LT, NO, EE, FI, LV)

CONFLICTMINERALEN IN DE TOELEVERINGSKETEN

Wij steunen de Dodd-Frank Act, die tot doel heeft een einde te maken aan de illegale exploitatie van hulpbronnen in crisisgebieden. Onze leveranciers zijn verplicht de wettelijke herkomst van grondstoffen te garanderen.

De Verbintenisverklaring kan worden gedownload  

CMRT (alleen beschikbaar in het Engels)

OVERIGE VERKLARINGEN